Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه پنجم کنکور ریاضی و فنی با اشاره به اینکه در مدارس سمپاد درس می‌خوانده گفت: کتاب‌های کمک درسی نقش بسیار مهمی در موفقیتم داشت. - اخبار استانها -

پوریا غفوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد  با اشاره به اینکه برای قبولی در کنکور روزانه به صورت میانگین چهار تا پنج ساعت و بعضی روزها شش ساعت در طول تابستان درس می‌خوانده اظهار داشت: در پاییز سال گذشته شش تا هفت ساعت و دو فصل زمستان و بهار هم 10 تا 11 ساعت به طور میانگین به خواندن درس اختصاص داشت که این تفاوت ساعات هم مربوط به زمان آموزش حضوری و غیرحضوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش خانواده در این موفقیت را بسیار بالا دانست و خاطرنشان کرد: اعضای خانواده به ویژه مادرم نقش بسیار مهمی در این موفقیت داشتند و حمایت و همراهی بسیار زیادی از سوی پدر و مادرم انجام می شد.

رتبه پنجم کنکور ریاضی و فنی با بیان اینکه در مدارس سمپاد مشغول به تحصیل بوده عنوان کرد: برای موفقیت در کنکور از کتاب‌های کمک درسی استفاده می کردم و این کتابها تاثیر بسیار زیادی در موفقیت من داشت.

رتبه نهم کنکور علوم انسانی: هیچ یک از کلاس‌های کنکور شرکت نکردم /کتاب‌های مورد نیاز را از کتابخانه تهیه کردم رتبه اول رشته انسانی کنکور 1401/ گاهی شش ساعت مطالعه بدون وقفه داشتم / شبانه‌روز 15 دقیقه در فضای مجازی بودم ‌روایت رتبه سوم کنکور تجربی از رمز موفقیتش در کنکور 1401/ برنامه‌ریزی دقیق داشتم/ به پزشکی علاقه دارم

غفوری عنوان کرد: تمام سوالات و تست هایی که برای کنکور نیاز داشتم در کتاب‌های کمک درسی بود و کتاب‌های درسی نکته خیلی خاصی برای موفقیت در کنکور نداشت.

وی تصریح کرد: به صورت حدودی هزینه ای که برای کتابهای کمک درسی در این ایام صورت گرفت حدود چهار تا پنج میلیون تومان بود.

انتهای پیام/781/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب های کمک درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است

نشست خبری مشترک الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مسعود بهرامی، مدیرکل شهرستان‌های تهران با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد عصر امروز، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن گرامیداشت روز معلم و هفته سمپاد بیان کرد: این دومین دوره از نمایشگاه دستاوردهای سمپاد است که با رشد و افزایش قابل قبولی در دستاوردها همراه بوده است.

وی افزود: هدف اصلی ما از به نمایش گذاشتن دستاوردهای مختلف سمپاد، کمک به صنایع مختلف برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان نخبه است.

یاوری دستاورد دوم را کاربردی شدن پژوهش‌های دانش‌آموزان سمپاد برشمرد و ادامه داد: سومین هدف تشکیل شبکه سراسری از همه مناطق کشور برای ایجاد همکاری و دوستی در راستای پیشرفت علمی کشور است.

وی حضور بیش از ۲٠٠ مدیر و مسئول کشوری در این نمایشگاه را مهر تاییدی بر اهمیت آن توصیف کرد و گفت: سمپاد خود وارد تجاری‌سازی و پیاده‌سازی ایده‌ها نمی‌شود و تنها از نهادهای مسئول در این راستا بهره می‌برد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه چهار دهک اول از پرداخت شهریه مدارس سمپاد معاف هستند ادامه داد:مردم درصورت مشاهده موردی خلاف این رویه اطلاع‌رسانی کنند تا پیگیری شود.

یاوری در پاسخ به پرسشی درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد ویژه عشایر مناطق مختلف کشور توضیح داد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند. خوشبختانه سال گذشته دو مدرسه سمپاد ویژه عشایر عزیز راه‌اندازی و احداث شد. یکی از این مدارس در استان فارس و دیگری در استان آذربایجان غربی قرار دارد که به عشایر دختر و پسر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش استعدادهای درخشان در خاتمه اظهارتش بیان کرد: مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر افراد شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و توانایی‌های لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان