Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@05:52:15 GMT

استاد دانشگاه کاشان از همکاری در کتاب ریاضی آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۱۱۲۱۱

استاد دانشگاه کاشان از همکاری در کتاب ریاضی آمریکا

استاد دانشگاه کاشان از همکاری در نگارش کتاب ریاضی آمریکا به دلیل حذف نام ایران صرف‌نظر کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید علیرضا اشرفی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به دلیل حذف نام ایران از کتاب ریاضی آمریکا قطع همکاری کردم، در کتاب ریاضی با عنوان "NeutroGeometry and AntiGeometry in Today's World" که قرار بود فصلی از این کتاب را بنویسم و توسط یکی از ناشران کشور آمریکا چاپ شود، به دلیل پیشنهاد آن ناشر برای حذف نام ایران در کتاب از ادامه همکاری با آن ناشر خودداری کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در چاپ کتاب معمولاً از دانشمندان برجسته دنیا استفاده می‌شود، افزود: در کنفرانس بین المللی ریاضی کشور، یکی از شرکت کنندگان کنفرانس که ادیتور اصلی این کتاب و رومانی الاصل بود از اعضای کمیته علمی که تماماً از افراد صاحب نام کشور هستند، دعوت کرد تا برای تهیه بخش‌هایی از کتاب، افرادی که تمایل دارند در سامانه ناشر ثبت نام کنند.

عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان تصریح کرد: با توجه به کار تحقیقاتی که انجام می‌دهم احساس کردم می‌توانم با کمک دانشجویان در فصلی از این کتاب همکاری داشته باشم تا دانشجویانم با انگیزه بیشتر کار کرده و با نشر کتاب نیز آشنا شوند.

وی خاطر نشان کرد: پس از اعلام آمادگی، ناشر آمریکایی از ما خواست که آدرس کشور ایران را در کتاب حذف کنم، اما من این پیشنهاد آنها را رد کردم.

اشرفی با بیان اینکه کمترین وظایف ما حراست از حرمت کشورمان است، گفت: ما از نعمات کشور بهره برده‌ایم و با هزینه کشور جایگاهی به‌دست آورده‌ایم، لذا کمترین وظیفه ما حفظ حرمت آن است و به همین جهت بار ارسال پیام از طریق ایمیل اعلام کردم که کشورم عشق اول من است و بدون نام آن چیزی نمی‌نویسم.

وی افزود: در قوانین آمریکا علم را در سیاست دخیل می‌دانند در حالی که خود به دیگران اعتراض می‌کنند که چرا علم را وارد سیاست می‌کنید.

عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان با بیان اینکه جامعه علمی دنیا دوست دارند که همه جای دنیا تحقیقاتشان را ملاحظه کنند و علم مورد استفاده دیگران قرار گیرد، افزود: یکی از شعارهای امروز دنیا علم به صورت رایگان و برای همه است، کمترین وظیفه ما در حق مردمی که نان شب خود را خرج تحصیل ما کردند این است که علم را به صورت رایگان و با زبان ساده در اختیار فقیرترین مردم جامعه قرار دهیم و در این راستا باید تمام نوشته‌های علمی خود را با زبانی ساده روی سایت دانشگاهی خود قرار دهیم تا همه مردم خصوصاً مردم محروم کشورمان از آن استفاده کنند.

وی تاکید کرد: از وزارت علوم درخواست می‌شود سایتی فراهم کند تا مجلاتی که مورد تأیید وزارت علوم است، در آن گردآوری شود؛ چنین سایتی مشابه انتشارات بین‌المللی جهان همچون شپرینگر خواهد بود که بازدید کنندگان بیشتری خواهد داشت و این اقدام باعث می‌شود جمع بیشتری با انتشارات کشور ما آشنا شوند.

اشرفی ادامه داد: ویژگی اصلی چنین سایتی این است که وقتی فردی وارد این سایت می‌شود احتمالاً علاوه بر مجله مورد علاقه خود، مجلات زیاد دیگری را نیز ملاحظه می‌کند و این باعث می‌شود مجلات داخلی بازدید کنندگان بیشتر و در نتیجه شهرت علمی بیشتری کسب کنند. بنابراین خود ایرانیان نیز با انتشار کارهایشان در مجلات داخل، به شهرت علمی مورد نظر خود دست می‌یابند.

کد خبر 566044

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه کاشان بسیج اساتید شهرهاي ايران کاشان علم و فناوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه کاشان کتاب ریاضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد